YÖNETİM KURULUNDAN MESAJ

Değerli Meslektaşlarım,

26-29 Eylül tarihleri arasında Bodrum da Spinal Cerrahide komplikasyonlar konulu sonbahar sempozyumunuyüksek katılımla bilimsel bir ortamda bir aile olarak tamamladık.

Toplantımıza geniş katılım sağlayan üyelerimize, büyük özveri ile konu anlatmak üzere kendi imkanları ile gelen tüm değerli konuşmacılara ayrı ayrı teşekkür ederim.

Daha önce başlatılmış olan Bildiri kabulü daha da artarak ayrı bir salonda sunuma başladık ve bildiri özetlerimiz Türk Nöroşirürji Dergisinde ek sayı olarak çıkartıldı. Bundan sonraki sempozyumlarında sizlerin destekleri ile daha iyiye ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Bildiğiniz üzere Yönetim kurulumuz seçilirken başkanlığı dönüşümlü yapacağımızı beyan etmiştik. Sayın Prof. Dr. Cüneyt Temizin dönemini başarı ile tamamladıktan sonra yönetimiz kurulunun onayı ile ben Prof. Dr. Serkan Şimşek Başkan, Doç. Dr. Ali Dalgıç 2. Başkan, Dr. Mesut Yılmaz Sekreter, Prof. Dr. Kudret Türeyen üye, Prof. Dr. Ahmet Dağtekin üye, Doç. Dr. Serdar Işık üye olarak belirlenmiştir. Sayın Prof. Dr. Cüneyt Temiz’in yoğun emeğine için teşekkür ederim. Bu bir yeni yönetim değil sadece görev değişimidir. Yönetimiz kurulumuzun tüm üyeleri aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edecektir.

Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubumuzun daha başarılı uluslar arası temsiliyetini arttırmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Destekleriniz ve eleştirilerin için şimdiden teşekkür ederim. Ailemiz birlikte daha ileriye  gidecektir.

Saygılarımla
SPSCG Yönetim Kurulu Adına
Prof. Dr. Serkan Şimşek



Diğer Haberler
 LookUs & Online Makale